Poveži se putem

Sport

Prezentiran plan održavanja 6. Međunarodnog rukometnog turnira Zavidovići – Žepče – Maglaj 2019

Objavljeno

-

Sinoć je u kabinetu Općinskog načelnika Žepče održan sastanak i prezentiran plan za 6. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići – Žepče – Maglaj 2019. Sastanku su prisustvovali članovi Organizacionog odbora turnira, Mato Zovko načelnik Općine Žepče, Hašim Mujanović načelnik Općine Zavidovići, predsjednici klubova Rifat Delić i Ivo Klarić, kao i voditelji turnira Senad Suljaković, Ismir Brkić, Josip Klarić, Kemal Terzić, Ajdin Bukvić, Adnan Mesić i Haris Galijašević.

Na sastanku su utvrđeni jasni zadaci svih članova organizacionog odbora i utvrđen finansijski plan ovogodišnjeg turnira.

Zajednički stav svih prisutnih je da turnir RUKOMET U SRCU iz godine u godinu raste i da je od velike važnosti ne samo za naše općine i kanton, nego za čitavu BiH, jer je veoma rijedak slučaj u čitavom regionu da tri grada organizuju zajednički projekat za mlade.

Prema planu Organizacionog odbora ove godine će biti preko 900 učesnika, te će svi smještajni kapaciteti u gradovima za vrijeme turnira biti popunjeni do posljednjeg mjesta.

U narednom periodu ćemo vas opširnije obavještavati o svim aktivnostima vezanim za 6. Međunarodni rukometni turnir Zavidovići – Žepče – Maglaj 2019.

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal