Poveži se putem

Sport

Sinoć održana manifestacija “Izbor sportaša općine Žepče – Kristalno sunce”

Objavljeno

-

Sinoć je u kino–dvorani Doma kulture održana 7. manifestacija „Kristalno sunce“ na kojoj su proglašeni najbolji sportski kolektivi i pojedinci za 2018. godinu.

Izborom stručnog žirija, sportskih klubova i internet glasovima, za najbolju mladu sportašicu je proglašena Alma Maličbegović (KK Orlovik), a titula najboljeg mladog sportaša pripala je Toniju Jukiću iz RK Žepče.

Najbolji sportaš s invaliditetom je Amir Spahić, najbolja sportašica s invaliditetom Ljilja Slišković, a za najboljeg trenera je proglašen Damir Hadžić, NK Žepče.

Juniorke Karate kluba „Viktoria“ su osvojile priznanje za najbolju žensku ekipu, dok je ista nagrada u muškoj konkurenciji pripala seniorima NK Žepče.

Josipa Adžić iz KK Viktoria je najbolja sportašica općine Žepče u 2018. godini, dok je najbolji sportaš Tomislav Jukić, RK Žepče.

Na sinoćnjoj manifestaciji su dodijeljena i posebna priznanja i nagrade, a dobili su ih Stonoteniski klub Žepče, PD Vis, Udruga pedagoga tjelesne i zdravstvene kulture, Ženski odbojkaški klub, te NK Žepče. Posthumno je nagrađen  preminuli trener OK Mladost, Hamzalija Halilić – Ćevap.

Advertisement

Zahvalnice za potporu žepačkom sportu su dodijeljene medijima Radio Žepču, Radiopostaji Žepče i portalu Zepce.Ba, kao i tehničkom suorganizatoru manifestacije J.U. Dom kulture Žepče.

U zabavnom dijelu programa svoj doprisnos su dali učenici Glazbene škole „Katarina Kosača – Kotromanić“ Žepče, članice plesnog kluba LDF Žepče, kao i članice i članovi Karate kluba Viktoria Žepče.

U voditeljskoj ulozi ovogodišnjeg Izbora našao se Miro Bulajić.

Manifestaciju je kao i prethodnih godina uz pokroviteljstvo Općine Žepče organizovao Sportski savez općine Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal