Poveži se putem

Žepče

Općinski načelnik se sastao sa direktorima osnovnih i srednjih škola

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko zajedno sa pomoćnikom za opću upravu i društvene djelatnosti Ilijom Barešić i predsjedavajućim OV Žepče Muhamedom Jusufović, primio je u radnu posjetu direktore osnovnih i srednjih škola sa teritorije općine Žepče.

Sastanku su prisustvovali direktorica Tehničko-obrtničke škole KŠC „Don Bosco“ Žepče Dubravka Jukić,direktorica Opće gimnazije KŠC „Don Bosco“ Žepče Marijana Grlić,direktor KŠC „Don Bosco“ Žepče don Milan Ivančević, direktor Srednje mješovite škole „Žepče“ Adil Gačić, pomoćnik direktora SMŠ „Žepče“ Ivica Penić, direktor Osnovne škole „Žepče“ Boris Sović, direktori Osnovne škole „Begov Han“ Nevres Memčić, direktor Osnovne škole „Abdulvehab Ilhamija“ Željezno Polje Aldin Mujić, direktor Osnovne škole „Fra Grga Martić“Ozimica Ivo Bilonić i direktor Glazbene škole „Katarina Kosača Kotromanić“ Pero Zekić.

Tema sastanka je bilo stanje školstva u općini Žepče, a protekao je u znaku 10 godina od prijenosa mjerodavnosti obrazovanja sa kantonalne na općinsku razinu.

Općinski načelnik Mato Zovko se zahvalio direktorima na predanosti i radu, te saradnji sa općinskom administracijom. Pomoćnik općinskog načelnika Ilija Barešić  je ukratko iznio uspjehe i ostvarenja kada je riječ o poboljšanju uvjeta obrazovanja, sa naglaskom na ulaganje Općine Žepče u obrazovnu infrastrukturu gdje su gotovo sve škole na području općine novoizgrađene ili renovirane. Istaknuo je i važnost saradnje i fleksibilnosti pri kreiranju nastavnih planova i programa koji se nastoje prilagoditi tržištu rada.

Općina Žepče je izdala saglasnost za 21 novo zanimanje kroz posljednih 10 godina prateći uvjete i potrebe na tržištu rada.

Direktori su ovom prilikom iznijeli svoja iskustva, pitanja i prijedloge s ciljem još bolje saradnje i unaprjeđenja stanja školstva u našoj općini.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal