Poveži se putem

Privreda

U petak 8. Gospodarski forum općine Žepče

Objavljeno

-

||||

Razvojna agencija Žepče organizator 8. Gospodarskog foruma općine Žepče koji se održava u petak 15.10.2021., uz pokroviteljstvo Općine Žepče, predstavlja partnere koji su podržali organizaciju i uzeli sudjelovanje na događaju: Grad Široki Brijeg je administrativno, gospodarsko, kulturno, prosvjetno i vjersko središte Županije Zapadnohercegovačke.

Površina područja je 387,6 km sa ukupno 35 naselja gdje živi 28.929 osoba (rezultati popisa 2013.god.) Grad Široki Brijeg zauzima 6. mjesto u Federaciji BiH po indeksu razvijenosti, uz kontinuirani rast. Općina Žepče i Grad Široki Brijeg su, 25.02.2019. potpisali Svečanu povelju o suradnji i prijateljstvu. Suradnja se nastavlja i kroz zajedničku organizaciju 8. Gospodarskog foruma Općine Žepče i povezivanje drvoprerađivača iz dva grada.

Vanjskotrgovinska komora BiH putem Asocijacije drvne industrije i šumarstva predstavit će rad svojih članica čija je osnovna djelatnost proizvodnja i prerada od drveta. Asocijacija provodi aktivnosti: iniciranje donošenja mjera sistemske podrške kompanijama, organizira tematske rasprave, poslovne susrete, nastupe članica na domaćim i međunarodnim sajmovima, provodi ekonomska istraživanja i analize u sektoru drvoprerade i sudjeluje u radu radnih grupa iz oblasti standardizacije. Sekretar Asocijacije je gospođa Selma Bašagić koje je jedna od panelista u okviru panel diskusije „Što nam nosi umrežavanje“ na 8. Gospodarskom forumu Općine Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal