Poveži se putem

Sport

U Žepču održan 8. Ramazanski turnir u stonom tenisu

Objavljeno

-

U nedjelju, 26.5.2019. godine, u sali SMŠ “Žepče“ održan je 8. po redu Ramazanski turnir u stonom tenisu koji tradicionalno priređuje Mreža mladih MIZ Žepče.

Na početku turnira učesnicima se obratio glavni imam Medžlisa IZ Žepče, Džafer ef. Gračić, koji je istakao da je turnir jedna lijepa tradicija, koju već osmu godinu zaredom organizuju Medžlis IZ Žepče i Mreža mladih MIZ Žepče. Svim učesnicima je zaželio mnogo sreće, i zvanično otvorio turnir.

Nakon više od četiri sata aktivnog igranja, dobili smo pobjednike 8. Ramazanskog turnira u stonom tenisu u obje kategorije, uzrasta 18+ i uzrast do 18 godina.

Prvoplasirani u starijoj kategoriji je Amel Nalić, drugoplasirani u istoj kategoriji je Eldin Šišić, a treće mjesto je zauzeo Ašir Mehmedović. U kategoriji do 18 godina, prvo mjesto je osvojio Igor Tadić, drugo Nadin Osmić, a treći je bio Zinedin Šišić.

Pored novčanih nagrada pobjednici turnira su dobili na poklon i priznanja. Nagrade i priznanja u ime MIZ Žepče, uručili su koordinator za rad s mladima MIZ Žepče, Irdin ef. Tutnjić i predsjednik IO MIZ Žepče, Edin Šišić.

+”Svim učesnicima turnira čestitamo na fer i sportskom nadmetanju, pobjednicima na ostvarenom uspjehu, a posebno se zahvaljujemo ljubaznom rukovodstvo SMŠ“Žepče“ i pomoćnom osoblju na ustupljenom prostoru i pruženoj tehničkoj pomoći. Također, veliko hvala omladincima Aširu i Muhamedu Mehmedoviću, na kompletnoj organizaciji, pripremi i realizaciji ovogodišnjeg turnira” – poručili su iz Medžlisa IZ Žepče.

Advertisement

T.Ir.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal