Poveži se putem

Žepče

Foto i video: U Žepču održan koncert “Zajedno za život” – specijalni gosti Divlje jagode

Objavljeno

-

Sinoć, 25.11.2014. godine od 19,30 sati u restoranu PSC “Libertas” u Žepču održan je humanitarni koncert “Zajedno za život” čiji je prihod namijenjen liječenju oboljelog sugrađanina Dine Omerčića. Organizatori koncerta su žepački umjetnici zajedno sa porodicom Omerčić.

U predivnom kulturno-zabavnom programu, pored lokalnih umjetnika, članova KUD-a “Slovo o Žepču”, tamburaškog sastava “Stare tambure” i žepačkog benda “Rezervni sastav”, nastupili su specijalni gosti večeri Sead Zele Lipovača i Livio Berak, kao okosnica današnje postave Divljih jagoda.

Odličnoj atmosferi, uz naše umjetnike, najviše su doprinijeli Žepčaci koji su, kao i uvijek do sada, u velikom broju podržali ovu humanitarnu akciju.

Ovom prilikom za pomoć u liječenju našeg Dine prikupljeno je 1.755 konvertibilnih maraka koje su u ovom momentu neophodne porodici Omerčić kako bi se lakše izborila sa ovom opakom bolešću.

Šta reći nego – Hvala vam dragi Žepčaci!

Advertisement

Ovom prilikom, kao medijski pokrovitelj i jedan od organizatora, se zahvaljujemo svim učesnicima i svim našim građanima, a posebno hvala legendi Ex-Yu rock scene Zeletu koji se odazvao ovoj humanoj akciji.

Pogledajte dio atmosfere sa koncerta u našoj foto-galeriji i video klipu u nastavku teksta.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal