Poveži se putem

Žepče

Ukraden golf u Donjim Ravnama, saobraćajna nesreća u Donjoj Golubinji

Objavljeno

-

Dana 11.08.2016. godine, u mjestu Donje Ravne, općine Žepče, izvršeno je krivično djelo teška krađa putničkog motornog vozila marke „VW Golf“, registarskih oznaka BN5826, vlasništvo Z.S. iz Janje. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Istog dana, u 08,55 sati, na putu M-17 u mjestu Donja Golubinja, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putničko motorno vozilo marke „Peugeot“, registarskih oznaka MCP232, kojim je upravljala P.M. iz Mađarske, i teretno motorno vozilo marke „Fiat“, registarskih oznaka J86-M-723, kojim je upravljao D.M. iz Kupresa. Tom prilikom, teške tjelesne povrede zadobio je suvozač iz vozila „Peugeot“, V.I. iz Mađarske, dok su lake tjelesne povrede zadobili navedeni vozači, te suvozač iz vozila „Fiat“, S.I. Uviđaj je izvršen od strane istražitelja Policijske stanice Žepče.

Na području Zeničko-dobojskog kantona dogodilo se još 14 saobraćajnih nezgoda, kojom prilikom je devet lica zadobilo lake tjelesne povrede, te je pričinjena materijalna šteta na vozilima.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal