Poveži se putem

Žepče

Uskoro: Anketiranje privatnog sektora o tržištu rada u općini Žepče

Objavljeno

-

Dana, 24.02.2015. godine u prostorijama Razvojne agencije Žepče održan je radni sastanak na temu pripreme Ankete o tržištu radne snage u općini Žepče.

Sastanku su prisustvovali pomoćnik načelnika za gospodarstvo i finansije Namik Malićbegović, pomoćnik načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić, šefica Biroa rada Žepče Biljana Šišić i voditelj pogona firme „Velbos“ Begov Han Almir Šečić, dipl. ing. metalnih materijala, direktorica RAŽ-a Branka Janko i saradnica Berina Grahić.

Na sastanku se razgovaralo o obrascu anketnog upitnika, uzorku na kojem će se vršiti istraživanje te planovima za saradnju javnog i privatnog sektora kada je u pitanju zapošljavanje.

Sastanak je polučio kvalitetnim prijedlozima za anketiranje kao i važnim zaključcima za narednu saradnju ovih institucija i službi u procesu stvaranja povoljnog poslovnog ambijenta.

Anketiranje poduzeća planirano je u mjesecu ožujku/martu 2015. godine, a bit će obuhvaćeno preko 100 privrednih/gospodarskih subjekata u općini Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal