Poveži se putem

Žepče

Završni koncert ovjerio još jednu uspješnu školsku godinu

Objavljeno

-

Sinoć, u srijedu 10. 06. 2015.godine, Godišnjim koncertom Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” uspješno je završena još jedna školska godina. U prelijepom ambijentu Glazbene škole prisutni su aplauzima nagradili učenike koji su blistavim izvedbama ovjerili dosadašnji uspjeh Škole.

Kao i svake, tako i ove Školske godine, učenici i nastavnici/profesori su zabilježili mnogobrojne nastupe širom Bosne i Hercegovine i inostranstva, a među njima su kantonalna, federalna, državna i međunarodna natjecanja na kojima su ostvareni rezultati u samom vrhu.

Tom prilikom su direktor Glazbene škole prof. Pero Zekić i pomoćnica direktora Tatjana Nakić uručili priznanja i zahvlanice najboljim učenicima i njihovim nastavnicima/profesorima za rad, zalaganje i afirmaciju Glazbene škole “Katarina Kosača Kotromanić” Žepče.

Direktor Zekić je na kraju svim učenicima i zaposlenicima čestitao uspješnu Šk.2014./2015. godinu sa željom da i naredne šk.godine ostvaruju dobre rezultate, te da raspust iskoriste u odmor i pripremu za IX mjesec kada počinje nova Školska godina.

Foto-galeriju završnog koncerta možete pogledati KLIKOM OVDJE.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal