Poveži se putem

Žepče

Zimska škola poduzetništva – održan prvi trening iz marketinga i trgovine

Objavljeno

-

U ponedjeljak i utorak 08. i 09.01.2018. godine u okviru projekta „Zimska škola poduzetništva“ održan je prvi trening sa temom Prodaja i Marketing. Predavač je je bio Affan Ćehajić, docent sa Univerziteta Modernih znanosti iz Mostara, a polaznike treninga iz područja MSP sektora, djelatnike općinske uprave, kao i ostale prisutne članove koji su iskazali interes i volju za usvajanjem novih znanja i vještina je upoznao sa tajnama uspješne prodaje i značaja marketinga u današnjem poslovanju.

Teme prvog dana treninga su se odnosile na izradu marketing miksa uz praktično vježbanje na vlastitom primjeru polaznika obuke, zatim izrada SWOT analize nakon kojih su polaznici uspješno savladali prvi trening modul na vlastitim primjerima iz praktičnih zadataka.

Na drugom danu obuke polaznici su se upoznali sa vještinama prodaje i komunikacijskih vještina uz upoznavanje metoda kao što su idealan predavač i teorija PIVA. Na kraju drugog dana predavanja polaznici i predstavnici MSP sektora su pomoću praktičnog zadatka sa temom „Prezentacija vlastitog poduzeća“ prezentirali vlastito iskustvo sa svojim poduzećem sa povratnom informacijom uz stručno savjetovanje polaznika na osnovu uvida u njihova poduzeća.

Na kraju drugog dana, odnosno završetkom treninga, profesor Affan Ćehajić je iskazao veliko zadovoljstvo kvalitetnim treningom na kojemu su svi polaznici usvojili nova znanja i vještine, te proširili svoje mogućnosti pozitivnog poslovanja.

Zimska škola poduzetništva se nastavlja u četvrtak, 11.01. u 09:00h kada će predavač Adnan Dervišević upoznati svoje polaznike sa vizualnim identitetom poslovanja kao i grafičkim dizajnom.

Ovom prilikom iz Razvojne agencije Žepče još jednom pozivaju sve zainteresirane polaznike da na vrijeme rezerviraju svoje mjesto na treningu, te usvoje nova znanje i vještine – prijave na e-mail: razepce|at|gmail.com , ili lično dolaskom na adresu Razvojne agencije Žepče u prizemlju Doma kulture.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal