Poveži se putem

Žepče

Zovko održao sastanak s predstavnicima Uprave JP EPHZHB Mostar

Objavljeno

-

Članovi Uprave JP Elektroprivreda HZ HB d.d. Mostar predvođeni generalnim direktorom mr. sc. Marinkom Giljom su danas, 29.11.2022. posjetili Općinu Žepče. Sastanak s predstavnicima Uprave JP Elektroprivreda HZ HB je održao općinski načelnik Mato Zovko.

Uz generalnog direktora sastanku su nazočili direktor distribucije Ilija Bakalar, direktor proizvodnje Zoran Tabak, rukovoditeljica sektora korporativnih komunikacija Marija Buntić i tajnik uprave Mirela Gilja. Sastanku je prisustvovao i načelnik Općine Usora Zvonimir Anđelić.

Općinski načelnik Mato Zovko je gostima poželio dobrodošlicu, te predstavio rad općine i stanje gospodarstva u Općini Žepče. Zahvalio se na iznimno dobroj suradnji kroz protekle godine.

Tema sastanka je bilo svakodnevno poslovanje Elektroprivrede HZ HB u Žepču i potrebe vezane za daljnju suradnju, osobito kada je riječ o ulaganju u distribucijsku mrežu, proširenje distribucijskih kapaciteta i ostale aktualnosti.

Općinski načelnik je kao prioritet u Žepču istaknuo rekonstrukciju mreže u naseljima Opšenik i Vinište. Također je naglasio važnost nastavka dogovora i rješavanja papirologije vezano za planiranu gradnju hidroelektrane u Žepču.

Generalni direktor Elektroprivrede HZ HB d.d. Mostar mr. sc. Marinko Gilja se zahvalio na prijemu i dugogodišnjoj suradnji u Žepču, te izrazio spremnost u rješavanju iznesenih zahtjeva i potreba na obostrano zadovoljstvo. Istaknuo je i da će osim redovitog izvršavanja obveza koje poduzeće ima prema društvenoj zajednici, biti na raspolaganju i u budućnosti, te podupirati i graditi odnose transparentne i korektne poslovne suradnje s Općinom Žepče.

Advertisement

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal