Poveži se putem

Žepče

Danas za Žepčake kraj grijne sezone

Objavljeno

-

Iz JP “Komunalno” Žepče obavještavaju korisnike centralnog grijanja da su se sa danom 17.04.2019. godine stekli uslovi za završetak sezone grijanja 2018/2019.

-“Ove godine sezonu grijanja smo produžili za dva dana, zbog nepovoljnih vremenskih prilika niskih temperatura koje su nas pratile u proteklih nekoliko dana” – rekli su iz “Komunalnog”..

Također, ovom prilikom obavještavaju korisnike centralnog grijanja da će voda biti ispuštena iz instalacija centralnog grijanja u periodu od 01.08.2019. do 01.09.2019. godine.

-“Molimo sve korisnike centralnog grijanja koji planiraju izvoditi radove na vlastitim instalacijama grijanja, kao i na zajedničkim instalacijama zgrada, da to urade u navedenom periodu jer će nakon toga instalacije biti napunjene i pod tlakom, te neće biti moguće izvoditi bilo kakve radove na istim. Također, molimo sve naše korisnike koji nisu izmirili svoje obaveze za sezonu grijanja da to odmah učine, kako bismo mogli izvršiti naše obveze prema dobavljaču uglja.” – poručili su iz JP “Komunalno” Žepče.

Napominju da će oni koji svoje obaveze ne budu izvršavali na vrijeme biti utuženi.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal