Poveži se putem

Žepče

Foto: Djed Mraz darovao najmlađe članove KUD-a „Slovo o Žepču“

Objavljeno

-

Djed Mraz je i ove godine široke ruke i nagrađuje svu dobru djecu diljem svijeta. Tako je, na svom putu po svijetu, svratio i u Žepče i odlučio darovati najmlađe članove KUD-a „Slovo o Žepču“.

Ovo društvo je već kroz godine obilježilo svoj put aktivnim radom, a posebno se ponose svojim najmlađim članovima, te su odlučili da ih nagrade za njihov trud i zalaganje, pa su u pomoć pozvali i najpoznatijeg djedicu na svijetu. Djedica nije došao praznih ruku, a zabava za mališane i njihove roditelje ostaće im još dugo u sjećanju.

Predsjednica KUD „Slovo o Žepču“ ističe da joj je posebno drago da će ovo društvo nastaviti održavati kulturnu baštinu kroz nove naraštaje, te da je ponosna zbog velikog broja novih najmlađih članova.

U kino dvorani Doma kulture Žepče za njih je upriličena zabava, na kojoj je Djed Mraz paketićima obradovao 60 članova, te se KUD „Slovo o Žepču“ postarao da roditelji i mališani zajedno uživaju u plesu, kolačima i sokovima.

Obzirom da se završava još jedna kalendarska godina, g-đa Mujičić kaže da je zadovoljna svim aktivnostima koje je KUD imalo u ovoj godini, te da se nada da će i naredna biti još produktivnija.

Advertisement

-„Svim svojim članovima, roditeljima, prijateljima, sponzorima i poslovnim partnerima, kao i sugrađanima, KUD „Slovo o Žepču“ želi sretnu Novu 2018. godinu, sa željom da donese puno zdravlja, prosperiteta i ljubavi među svim ljudima“, ističe predsjednica KUD „Slovo o Žepču“ Zemira Mujičić.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal