Poveži se putem

Žepče

Foto: Portal Zepce.ba i ove godine nagradio pobjednike u izboru najljepše okićenog bora i kuće

Objavljeno

-

Sada već tradicionalno, u periodu od 24.12. do 07.01., u vrijeme blagdana i darivanja, portal Zepce.Ba je organizovao izbor najljepše okićene kuće sa okućnicom i najljepše okićenog bora.

Kao i proteklih godina u predblagdansko vrijeme na našoj oficijelnoj facebook stranici nagradili smo čitatelje čija je fotografija u obje kategorije osvojila najviše sviđanja (Lajkova).

Ove godine najviše osvojenih lajkova, njih 760, u izboru najljepše okićenog bora, osvojila je fotografija koju nam je poslala Brankica Kresić, dok je ponovo u izboru najljepše okićene kuće sa okućnicom, treći put zaredom, pobijedila fotografija Josipa Knezovića Face koja je od naših čitatelja dobila 185 “sviđanja”.

Generalni pokrovitelji izbora bili su Vinarija “Povratak” Žepče vlasnika Vinka Zovke, koja je nagradila naše pobjednike setovima vrhunskih domaćih vina, i načelnik Općine Žepče, Mato Zovko, koji je pobjednike u svakoj kategoriji nagradio sa po 50KM.

Utješne nagrade za drugo i treće mjesto u izboru najljepšeg bora osvojili su Kristina Vrbić Pranjić sa osvojenih 490 i Manda Karatović sa osvojenih 471 lajkova, te Marija Mijatović sa osvojenih 91 lajk u kategoriji izbora najljepše okićene kuće sa okućnicom.

Advertisement

Pobjedničke fotografije možete pogledati u našoj facebook galeriji.

Danas smo u Wine Shopu “Povratak” upriličili dodjelu nagrada, te fotokamerom zabilježili preuzimanje nagrada.

Ovom prilikom se još jednom zahvaljujemo svim učesnicima u izboru, a posebno našim pobjednicima, kao i gospodi Vinku Zovki koji već treću godinu zaredom nagrađuje naše čitatelje, te našem načelniku Mati Zovki koji je također prepoznao ovaj projekat i simboličnim novčanim nagradama iz Proračuna općine Žepče počastio naše pobjednike.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal