Poveži se putem

Life Style

Foto: Sonja Zekić nominovana za nagradu “Večernjakov pečat”

Objavljeno

-

Cijeli svijet je prošle godine čuo za najljepšu prirodnu ženu svijeta Sonju Zekić koja dolazi iz Žepča. Malo ko nije bio očaran ljepotom te 26-godišnjakinje koja uistinu zapanjujuće djeluje. Ali ko bolje upozna ovu prekrasnu djevojku, shvaća da nije samo nevjerojatna ljepota ono što ona posjeduje.

Naime, ova diplomirana ekonomistica radi u jednoj osiguravajućoj kući, a o uspjesima, modelingu, ali i kandidaturi za nagradu “Večernjakov pečat” s njom su kolege iz Večernjeg lista i razgovarale. Razgovor kolege Željka Andrijanića sa Sonjom Zekić prenosimo u cijelosti:

Nema potrebe za korekcijama

Priču s najljepšom ženom na svijetu započeli smo upravo s tom temom, a prelijepa Sonja nam je otkrila da je i genetika dosta zaslužna za njezinu ljepotu.

– Biti proglašena najljepšom prirodnom ženom na svijetu je najveće priznanje koje žena može dobiti za svoj izgled i na to sam jako ponosna. Naravno, osjećaj je sjajan. Mislim da me je majka priroda nagradila podarivši mi proporcije i vanjštinu tako da nema potrebe posezati za bilo kakvim hirurškim korekcijama. Naravno, geni su tu presudni kada se radi o prirodnoj ljepoti. Bog i roditelji su mi podarili ljepotu, a ja se trudim biti što odgovornija u očuvanju iste, kaže nam Sonja na početku razgovora.

Advertisement

Ova svestrana mlada osoba uz modeling uspješna je i u svojoj ekonomskoj struci.

– Još u srednjoj školi opredijelila sam se za ekonomiju, završila sam Ekonomski fakultet i radim posao vezan uz ekonomiju. Modelingom sam se počela baviti iz hobija, ali vremenom je to postalo ozbiljnije zbog raznih angažmana koje sam dobivala. Oba posla volim podjednako i uživam u njima. Firma u kojoj radim je ozbiljna kuća kojoj je profesionalizam na prvom mjestu. Naši klijenti su zadovoljni našim uslugama i naravno da im je plus ako uz to sve što dobiju mogu vidjeti lijepo i nasmijano lice, kaže nam.

Osigurane egzistencije u modelingu, pak, u BiH nema.

– Od modelinga u BiH se ne može živjeti ma koliko vi bili zapaženi, tako da se u BiH modelingom možete baviti samo iz ljubavi, a velike koristi tu nema. Egzistenciju morate tražiti u nekom drugom zanimanju – ističe.

Posvećena poslu u struci

S obzirom da je Žepče njen rodni kraj, Sonja nam je kazala da su i Žepčaci ponosni s obzirom da najljepša žena na svijetu dolazi iz njihovog susjedstva.

– U zadnje vrijeme rijetko boravim u Žepču, ali, kako sam obaviještena, ljudi su to primili s velikim interesom i oduševljenjem. Naravno da su ponosni, pogotovo moji najbliži što mi je i najbitnije – kazala je.

Advertisement

Što se tiče budućnosti, Sonja je sada prvenstveno posvećena poslu u struci.

– Već sam radila u inostranstvu što se tiče modelinga, tako da mi ni to nije strano. Sada sam prvenstveno posvećena poslu u struci. Trudim se da moja nadogradnja bude svakim danom očita. Ne znam šta će se u budućnosti događati, ali sada sam tu i želim biti najbolja u onome što radim bez obzira bio to modeling ili ekonomija ili nešto treće – otkriva.

Za kraj je poslala poruku čitateljima Večernjeg lista te zahvalila svima koji su je nominovali za prestižnu nagradu “Večernjakov pečat”.

– Mladima poručujem da budu uporni i ustrajni, rezultati će sigurno doći. Vjerujte u sebe! Što se tiče Večernjakovog pečata, sama činjenica da sam jedna od kandidata za Osobu godine mi je priznanje i veliki kompliment. Nije važno koja će osoba odnijeti tu prestižnu nagradu, važno je da se prepoznaje trud nas koji smo pridonijeli da naše društvo bude bolje.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal