Poveži se putem

ZDK

Foto: U Zavidivićima održan Izbor fotomodela općine Zavidovići za fotomodel ZDK 2017.

Objavljeno

-

U prepunom klubu Monako održan Izbor fotomodela općine Zavidovići za fotomodel ZDK 2017. Jedanaest  prelijepih mladih dama u tri predstavljanja pokazale su da  su uistinu krasne.

Žiri je imao uistinu težak zadatak da odabere najboljih šest koje će grad Zavidovići predstavljati na katonalnom izboru zajedno sa još trideset djevojaka iz drugih gradova.

Organizator projekta FOTMODEL BIH je FASHION iz Zenice i ovo je treće predtakmičenje, a kako navodi Selma Hasanica, project manager, do finalnog izbora planiraju još dvadeset predtakmičenja širom BiH.

Za fotografije djevojaka bio je zadužen Haris Hasanica, modni fotograf i direktor Fashiona. Kako su nam organizatori naveli fotografija i fotogeničnost je glavni segment ovog modnog showa.

U pauzama publiku je zabavljao DJ ERX.

Advertisement

Generalni pokrovitelj izbora je Club Monaco Zavidovići, Zlatni sponzor je EYFEL parfume BiH, oficijelni butik je M&A, oficijelni frizerski salon je Mirror Zavidovići, sponzor poklona za pobjednice je butik Wallis, sponzor priprema  kandidatkinja je TC PLANET  Zavidovići, a jedan od medijskih pokrovitelja bio je i portal Zepce.Ba .

Na kraju prekrasnog programa žiri i publika i direkcija su odlučili da na kantonalno takmičenje idu Zerina Mujkić  kao 2. FOTOMODEL FACEBOOKA , Majda Imamović  osvojila je titulu FOTOMODEL FACEBOOKA sa preko 900 like-ova, titulu FOTOMODEL medija  osvojila je Adelisa Bošnjaković, FOTOMODEL  šarma  je Erna Horić, druga pratilja FOTOMODELA Općine Zavidovići je Dajna Hodžić dok je titulu prve pratije ponijela Emina Avdić.

Finiš je bio zaista zanimljiv jer je i titulu najbolje po ocjeni žirija i direkcije ponijela ponovo Majda Imamović, koja je i po ocjeni FACEBOOK pratitelja projekta najbolja učesnica na izboru FOTOMODEL za općinu Zavidovići rekao nam je Haris Hasanica direktor FASHION-a.

Naredna predtakmičenja za Ze-Do kanton planirana su u Žepču, Maglaju, Tešnju i Doboju.

Prijave na telefon 066 730 445.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal