Poveži se putem

Kultura

Foto: U Žepču održan koncert Balašević tribute band-a (Ne)normalni Balašević iz Novog Sada

Objavljeno

-

U izvedbi Balašević tribute band-a (Ne)normalni Balašević iz Novog Sada mnogobrojna publika u Žepču imala je priliku uživati u Đoletovim bezvremenskim hitovima. Koncert je održan u četvrtak 28.01.2016. godine u dvorani Doma kulture u Žepču.

(Ne)normalni Balašević tribute bend sastavljen je od grupe muzičara i vjernih Đoletovih fanova. Dolaze iz Novog Sada i već godinama izvode repertoar njegovih pjesama uz nevjerovatnu podršku publike. Tako je bilo i u Žepču, jer Balaševića slušaju svi – stari i neki novi klinci koji su zajedno pjevali Đoletove najveće hitove.

Nakon dugogodišnje pauze, Žepče je sinoć bio prvi grad u kojem su gostovali u okviru ove turneje. Sada već imaju i svoj samostalni album, a nekoliko njihovih pjesama publika je mogla čuti i na ovom koncertu.

Oni su jedini službeni tribute bend “panonskog mornara” sastavljen od ponajboljih vojvođanskih muzičara koji su na akustičnim instrumentima svirali  Blašavićeve pjesme.

Direktor Doma kulture Žepče, Miroslav Ilić, nije krio oduševljanje nakon održanog koncerta u Žepču.
-“Prezadovoljan sam i izvođačima koncerta, kao i sa žepačkom publikom. Generalno, sve je bilo onako kako smo i očekivali, čak i više od toga, što me čini izuzetno sretnim i ponosnim” – rekao je za naš portal direktor JU Dom kulture Žepče.

Advertisement

Ove činjenice potvrđuju na desetine građana Žepča koji sa nestrpljenjem očekuju naredni koncert ovog orkestra koji će u ponedjeljak biti održan u Zavidovićima.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal