Poveži se putem

Apeli za pomoć

Humani Žepčaci ponovo na djelu

Objavljeno

-

Kao i prethodnih godina, nakon pročitanog apela za pomoć dvoje maloljetne djece kojima je otac poginuo, a majka ih ostavila nemoćnoj starici, grupa Žepčaka predvođena Tomislavom Andrićem odlučila se na human čin prikupljanja pomoći.

Na inicijativu našeg sugrađanina Tomislava, grupa prijatelja iz Beča se odmah uključila u humanitarnu akciju. Za samo 4 dana, Tomislav sa svojim prijateljima prikupio je veći broj prehrambenih paketa, igračaka, obuće i odjeće, kao i novčani prilog od 1600 KM, koje je u toku jučerašnjeg dana dopremio u dom ove porodice.

-“Dobri ljudi iz Žepča nisu oklijevali da pomognu. Puno hvala svima koji su učestvovali u ovoj humanitarnoj akciji, a veliko hvala i portalu Zepce.Ba koji će promovisati humanost i na taj način pozvati i ostale dobre ljude da se uključe u ovu i slične humanitarne akcije.” – prokomentarisao je nakon uručene pomoći pokretač akcije Tomislav Andrić.

Redakcija portala Zepce.Ba poziva sve čitatelje da se u ovim teškim vremenima uključe u humanitarne akcije, kao i da, kao bezbroj puta dosad, pokažu solidarnost i velikodušnost.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal