Poveži se putem

Sponzorirani članci

Koncert Marije Šerifović u Areni Zenica: Ulaznice u prodaji od četvrtka

Objavljeno

-

Odrasla u glazbenoj obitelji, Marija Šerifović oduvijek je znala da će jednom biti na sceni. Njen prvi javni nastup dogodio se kad je imala 12 godine te je otpjevala zahtjevnu pjesmu „I will always love you”. 2003. godine službeno je započela njena karijera, a ubrzo ju je prepoznala i glazbena kritika. 2008. godine pobijedila je na Eurosongu, s pjesmom „Molitva“. Dvije godine kasnije održala je solistički koncert u Beogradskoj Areni pred više od 10 tisuća ljudi.

Od tada njena karijera kreće uzlaznom putanjim jer je prepoznata kao izvođač anđeoskog glasa,uz dobro poznate taktove pop muzike počinje izvoditi veoma zahtjevne pjesme s kao što je to nekad radila njena majka veoma popularna pjevačica Verica Šerifović koja je čest gost na Marijinim koncertima.Taj emotivni stil izvođenja je baca u sami vrh najtraženijih izvođača s prostora ex Yu i marija svojim punim koncertima osvaja najveće gradove regiona,beograd,Zagreb,Sarajevo …

Marija svoju emociju veoma dobro prenosi tako da je publika nakon njenih koncerata veoma zadovoljna i emotivno ispunjena.Kao mlad izvođač veoma se raduje novim koncertima .

Arena Zenica je najbolja dvorana u BiH i do sada je ugostila jedna od najvećih imena regiona a ovog puta tu čast će imati jedan od najboljih ženskih vokala možemo slobodno reći Evrope , Marija da zapjeva u njoj.

Očekujemo jedan nezaboravan koncert pun emocija i predobre pjesme.

Advertisement

Prodaja ulaznica za ovaj dugo očekivani veliki koncert će krenuti od četvrtaka 10.11. ,cijene ulaznica su 10KM parter i 15KM tribine, s tim što će se u prodaji naći i ulaznice VIP tribina 20KM ,VIP BS smještene uz samu binu 25 KM .

Detaljinije informacije se mogu naći na FB stranici KONCERTI Beral music( https://www.facebook.com/KONCERTI-Beral-music-122744324497781/ ) ,FB događaju https://www.facebook.com/events/357710841239795/  .

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal