Poveži se putem

Sport

Na trećem “Street Volleyball” turniru u Zenici žepačke odbojkašice zauzele drugo mjesto

Objavljeno

-

U Zenici je još jednom uspješno realizovn “Street Volleyball”, turnir za djevojke. Ovaj turnir polako već postaje tradicija a naredne godine očekuje se veći odziv ekipa. Festival odbojke je privukao pažnju građana Zenice koji su imali priliku da uživaju u pregršt odličnih poena i u zaista lijepoj odbojci.

Pehar prvaka od ekipe Žepča ove godine je preuzela ekipa OK “Prijedor” iz Prijedora. Prošlogodišnji prvaci ŽOK “Žepče”, zauzeli su 2.mjesto, a podmlađena ekipa Čelik-R je osvojila 3. mjesto, ali i simpatije mnogobrojne publike.

Iz žepačkog Ženskog odbojkaškog kluba su čestitali djevojčicama na dobroj igri i zalaganju, a domaćinu na odličnoj organizaciji turnira  i jednom prelepjom druženju

Ekipa Čelik-R se oprostila od dugogodišnje prvotimke Ibrašimović Dženite koja svoj životni put nastavlja u Njemačkoj. Ovim putem Odbojkaški klub “Čelik-R” Zenica se zahvaljuje na trudu, radu i odanosti kroz dugi niz godina.

“Građanima Zenice zahvaljujemo na posjećenosti uz želje da se vidimo i naredne godine. Mi se sada okrećemo projektima poput kampovanja na Boračkom jezeru. Šuška se i o organizaciji turnira u odbojci na pijesku! ” – izjavio je organizator.

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal