Poveži se putem

Sport

NK Žepče danas u utrci za 1. mjesto Lige

Objavljeno

-

Žepče i Napredak danas će u Žepču odigrati susret trećeg kola Kantonalne lige ZDK. Pobjednik bi mogao zasjesti na prvo mjesto. Lijepe vijesti stižu iz NK Nemile koja će ipak igrati Kantonalnu ligu, ali i NSZDK koji je ukinuo suspenziju Jukiću i Mujičiću. U 16:00h na Gradskom stadionu u Žepču istrčat će ekipe Žepča i Napretka iz Šija. Gosti su u prva dva kola upisali četiri boda, sva četiri na domaćem terenu. Prvo su odigrali 0:0 sa Visom, a potom su slavili protiv Gradine s 2:1

Žepče je u prvom kolu bilo slobodno zbog nedolaska ekipe Nemila. U drugom kolu u Makljenovcu je s 12:0 razbijen Proleter. U slučaju nove pobjede i poraza Borca, Žepče će zasjesti na prvo mjesto.

Napredak je prošle sezone u Žepču poražen s 2:1. Žepče je bilo bolje i u Šijama gdje je rezultat glasio 3:1.

Advertisement

Suprotno očekivanjima NK Nemila će se ipak natjecati ove sezone. Nemiljani prvo nisu doputovali u Žepče, a onda ni u Visoko. Ipak, protiv Kosmosa su snage odmjerili u četvrtak u Visokom gdje su poraženi s 3:2. Termin zaostale utakmice prvog kola protiv Žepča bit će naknadno poznat.

Dobra vijest stigla je iz NSZDK. Žalba NK Žepče je usvojena i suspenzija Tomislava Jukića i Nihada Mujičića ukinuta je na jučerašnjoj skupštini NSZDK. Oba igrača već danas će imati pravo nastupa.

Sve navijače pozivamo da dođu na Gradski stadion i podrže naš tim na putu do nove pobjede.

Cijena ulaznice je 2,00 KM.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal