Poveži se putem

Čestitke

OIO SDA Žepče: Čestitka u povodu Svjetskog dana učitelja

Objavljeno

-

Svjetski dan učitelja obilježava se svake godine 5. oktobra. Taj je dan prilika da se pokaže da je rad učitelja i nastavnika prepoznat kao jedan od najvažnijih za ukupan razvoj društva te da se kao takav i cijeni.

Poštovane učiteljice i učitelji, nastavnice i nastavnici, profesorice i profesori,

Obrazovanje je nacionalno blago, a kvalitetan i motivisan učitelj čuvar je tog blaga te jamstvo uspjeha i napretka. Učitelj je taj koji ostvaruje poticajno okruženje za učenje, koji pobuđuje dječju maštu te prepoznaje i prihvaća potrebe i interese djece i učenika.

Zahtjevi koji se danas postavljaju pred učitelje, veliki su, zbog čega je potrebno puno entuzijazma i ljubavi za taj rad, kako bi što uspješnije obavljali svoj plemenit i nadasve odgovoran poziv. Vaša uloga u našem društvu od iznimnog je značaja, jer naša djeca u kojima je budućnost, od vas dobivaju potrebna znanja kako bi ih sutra pretočili u bolje sutra svih nas. 

Budite ponosni na poziv koji ste odabrali, zadržite otvorenost srca i uma i nastavite kod djece i učenika razvijati i podržavati otvorenost i kreativnost duha i intelekta, na dobrobit čitavog društva. 

Želimo vam sretan Dan učitelja!

Advertisement

OIO SDA Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal