Poveži se putem

Žepče

Unaprjeđenje pristupne infrastrukture za male poljoprivredne proizvođače

Objavljeno

-

Općine Žepče je danas 30. rujna 2022., potpisala izjavu o suradnji s poduzećem „Dinex comerc“ d.o.o. iz Begovog Hana za provedbu infrastrukturnog projekta „Unaprjeđenje pristupne infrastrukture za male poljoprivredne proizvođače na lokalitetu Begov Han i Gradska tržnica Žepče“. Izjavu su potpisali općinski načelnik Mato Zovko i direktorica „Dinex comerc“-a Fatima Memčić.

Projekt je odobren za implementaciju od Ureda za koordinaciju projekata (PCU) a izvedbeno se vezuje za Biznis plan pod nazivom „Povećanje konkurentnosti i smanjenje siromaštva kultivacijom maline“ apliciran od strane LIDER-a „Dinex comerc“ d.o.o. iz Begovog Hana.

Projekt razvoja ruralnih poduzeća i poljoprivrede (READP) je  osmi projekt IFAD-a u Bosni i Hercegovini, koji će trajati 5 godina. Cilj Projekta je povećati prihode ruralne mladeži i siromašnih domaćinstava na selu njihovim angažiranjem u profitabilnim agro-biznisima i mogućnostima zapošljavanja. Projekt će otvoriti prigode za nova ruralna poslovanja boljim povezivanjem i integriranjem farmi, organizacija poljoprivrednika i poslovnih lidera s komercijalnim tržištima.

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal