Poveži se putem

Sport

Potpisan Ugovor o dodjeli stadiona Nogometnom klubu „Žepče 1919“

Objavljeno

-

||||

Danas je u Žepču potpisan Ugovor o dodjeli Nogometnog stadiona na upravljanje i korištenje Nogometnom klubu „Žepče 1919“. Ugovor su potpisali općinski načelnik Mato Zovko i predsjednik Upravnog odbora NK „Žepče 1919“ Stipo Slišković.

Potpisivanju ugovora su prisustvovali predsjednik Skupštine Nogometnog kluba Vlado Lučić i pomoćnik općinskog načelnika pri Službi za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić.

NK „Žepče 1919“ je na upravljanje i korištenje dobio glavni nogometni stadion, pomoćni nogometni stadion, tribine i pristupni put s pripadajućim nekretninama na neodređeno vrijeme, u svrhu redovnog obavljanja sportskih i rekreativnih djelatnosti i aktivnosti, te održavanja kulturnih, zabavnih i drugih programa i manifestacija.

Predsjednik Upravnog odbora se zahvalio načelniku što prepoznaje potrebe razvoja sporta u Žepču, pa tako i nogometa.

-„NK „Žepče 1919“ trenutno igra u Kantonalnoj ligi, a na proljeće je plan ući u Drugu ligu Federacije BiH. Sredstva i napore u 2021. godini ćemo usmjeriti ka tome cilju“ naveo je Slišković. Također, iznio je plan poboljšanja i unaprjeđenja infrastrukture koja je dodijeljena na upravljanje i korištenje.

Advertisement

Općinski načelnik je zahvalio novoizabranom predsjedniku Upravnog odbora Stipi Sliškoviću što radi u interesu egzistencije i razvoja kluba, te poželio mnogo sreće u daljnjem radu i djelovanju.

Stogodišnjom tradicijom djelovanja žepački nogometni klub je izrastao u prepoznatljiv i reprezentativan simbol grada. Nogomet u Žepču se igra od 1919. godine, a bogatoj baštini i povijesti kluba ovim ugovorom je osigurana sadašnjost i polazište za još ljepšu nogometnu budućnost.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal