Poveži se putem

Žepče

Potpisan Ugovor o finansiranju projekta između Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije RH, Općine Stari Jankovci i Općine Žepče

Objavljeno

-

Dana 10.06.2022. godine na Plitvičkim jezerima, načelnik Općine Žepče Mato Zovko potpisao je s načelnikom Općine Stari Jankovci Draganom Sudarevićem i ministricom Ministarstva regionalnog razvoja i fondova Europske unije Natašom Tramišak Ugovor o financiranju projekta Ulaganje u javnu infrastrukturu-izgradnja i rekonstrukcija prometnica.

Navedeni projekt dio je Programa prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu, te će se provoditi na području općine Stari Jankovci u Vukovarsko-srijemskoj županiji (RH) i području općine Žepče u Zeničko-dobojskoj županiji (BIH).

Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije će financirati projekte u partnerskim općinama putem Državnog proračuna Republike Hrvatske. Ukupna vrijednost projekata je 579.611 kuna, od čega Ministarstvo sufinancira projekte sa 210.000 kuna.

Općina Žepče i Općina Stari Jankovci su prijateljske općine koje zajedno sudjeluju u Programu prekogranične suradnje između Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine za 2022. godinu, a koji ima za cilj jačanje, prosperitet i modernizaciju općina koje sudjeluju u Programu.

opcina-zepce.com

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal