Poveži se putem

Žepče

Potpisani ugovori o stipendiranju učenika generacije

Objavljeno

-

U petak, 29.12.2023. godine, potpisani su ugovori o stipendiranju učenika generacije koji su u akademskoj 2023/24. godini upisali studij.

Općina Žepče već dvadeset i jednu godinu za redom stipendira učenice i učenike srednjih škola koji su bili najbolji u svojoj generaciji i nastavili obrazovanje na visokoškolskim ustanovama. Ugovore o stipendiranju u 2023. godini su potpisali Ante Klarić, student stručnog studija Računarstva Sveučilišta u Osijeku, Klaudija Bošnjak, studentica Glazbene akademije Sveučilišta u Sarajevu, odsjek Gudački instrumenti i gitara, smjer violina, Lejla Mujić, studentica sveučilišnog studija Građevinskog fakulteta – studij geodezije i geoinformatike, Sveučilišta u Sarajevu, Marija Filipović, studentica sveučilišnog studija Fakulteta strojarstva i brodogradnje Sveučilišta u Zagrebu, Nataša Andrić, studentica sveučilišnog studija Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu.

Općina Žepče trenutno stipendira dvadeset i jednog učenika generacije. Svim redovitim studentima upisanim na studij ove godine, Općina Žepče je isplatila rate za listopad, studeni i prosinac.

Općinski načelnik je učenicima generacije čestitao na izvrsnim rezultatima tijekom srednjoškolskog obrazovanja, kao i na upisu studija. Zaželio im je što uspješniji nastavak školovanja, uz poruku da nikada ne posustaju u svojim odlukama, te da bez obzira gdje ih život vodio, ne zaborave svoj rodni kraj.

Sastanku su nazočili pomoćnik općinskog načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić i viši stručni suradnici Alem Delić i Dijana Martinović.

Općina Žepče

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal