Poveži se putem

Žepče

Poziv na Javnu raspravu “Nacrt Proračuna i odluke o izvršenju Proračuna Općine Žepče za 2017. godinu”

Objavljeno

-

Građankama i građanima općine Žepče, općinskim vijećnicama i vijećnicima, radnim tijelima Općinskog vijeća, izvršnim tijelima Općine Žepče, javnim preduzećima i javnim ustanovama, mjesnim zajednicama, udruženjima građana, naučnim i stručnim organizacijama, kulturnim i javnim radnicima i svim zainteresiranim osobama, Služba za gospodarstvo i finansije Općine Žepče oglašava i upućuje JAVNI POZIV ZA JAVNU RASPRAVU:     

1.     NACRT PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2017.GODINU

2.     NACRT ODLUKE O IZVRŠENJU PRORAČUNA/BUDŽETA OPĆINE ŽEPČE ZA 2017.GODINU

Advertisement

 
Općinsko vijeće Žepče je na 03. sjednici, održanoj 26.01.2017. godine, utvrdilo Nacrt Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2017.godinu, Nacrt Odluke o izvršenju Proračuna/Budžeta Općine Žepče za 2017.godinu. Donesen je Zaključak da se otvara javna rasprava koja će trajati do 15.02.2017.godine.

Završna javna rasprava će se održati 15.02.2017.godine (srijeda) u 13 sati, u Sali Općinskog vijeća Žepče ( Dom kulture Žepče).

Nacrti dokumenata će biti objavljeni na web stranici Općine Žepče: opcina-zepce.com

Dokumenti su dostupni na uvid svim zainteresiranim na info centru Općine Žepče i u Službi za gospodarstvo i finansije Općine Žepče.

Advertisement

Molimo sve zainteresirane da sve eventualne primjedbe i prijedloge dostave u pismenoj formi u Službu za gospodarstvo i finansije.

(Općina Žepče)

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal