Poveži se putem

Žepče

Predstavnici Udruženja penzionera posjetili načelnika Zovku

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko je 22.11.2023. godine u posjet primio predstavnike Udruženja umirovljenika/penzionera Žepče. Sastanku su ispred udruženja nazočili Jozo Antukić, predsjednik Izvršnog odbora udruge, Šefik Zvekić, predsjednik Skupštine udruge, i Ševala Muslić, članica Nadzornog odbora udruge, te pomoćnik općinskog načelnika za opću upravu i društvene djelatnosti Ilija Barešić.

Predstavnici udruge su izvijestili Općinskog načelnika o radu i rezultatima u prethodnoj godini, te su predstavili program rada i djelovanja za 2024.godinu. Kao važnu aktivnost naveli su obavljanje kućnih posjeta i brojne druge angažmane kojima šire svoju mrežu i broj članova.

Udruženje umirovljenika/ penzionera Žepče je među najbrojnijim udrugama sa sjedištem u Općini Žepče i trenutno broji 2 133 člana. Predstavnici su naglasili kako posljednjih godina zbog visoke smrtnosti broj članova se znatno smanjuje, a sve manje umirovljenika se učlanjuje u udrugu.

Na sastanku se razgovaralo o novom prostoru za rad udruge, budući da je postojeća prostorija nedostatna za rad. Udruga umirovljenika je ovom prilikom uputila i zahtjev za povećanje transfera u Proračunu.

Umirovljenici su zahvalili na srdačnom prijemu, kao i na dosadašnjoj suradnji sa Općinskim načelnikom i općinskom administracijom. Također su zahvalili za dodijeljena sredstava za rad udruge čiji se iznos iz godine u godinu povećava.

Općinski načelnik je pohvalio udrugu kao jednu od najbolje organiziranih na području općine. Udruženju je poželio što više uspjeha u budućem radu, te izrazio potporu za realizaciju svih budućih programa i projekata.

Advertisement

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal