Poveži se putem

Life Style

Prijavite se na izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta

Objavljeno

-

Iza direkcije Miss BiH za Miss Svijeta je 23 godine tradicije, iskustva i napretka gdje su 23 najljepše djevojke Bosne i Hercegovine imale čast predstavljati svoju državu Bosnu i Hercegovinu na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World.

Djevojke osim ljepote trebaju imati karakter i karizmu, a najljepša od svih treba pokazati sve svoje kvalitete, običaje i kulturu djevojkama iz cijelog svijeta. Treba prvo raditi na sebi, ulagati u sebe i učiti, kako bi se rezultati ostvarili. Dosadašnje predstavnice Miss Bosne i Hercegovine su zajedno sa direkcijom Miss Bosne i Hercegovine ostvarile svoje ciljeve i snove te se upisale u 23 godine tradicije koju stvaramo i njegujemo.

U toku 2019.godine na području Zeničko-dobojskog kantona pozivamo sve zainteresovane djevojke od 17-24 godine da pošalju svoje podatke (ime i prezime, godine, visinu, težinu, grad, broj mobitela i jednu fotografiju) na prijava @ missbih.ba, prijavezamissbih @ gmail.com te u inbox na Facebook stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, jer su prijave u toku.

Djevojke koje budu izabrane kao predstavnice Miss Zeničko-dobojskog kantona 2019. godine, stiču pravo učešća na kasting za izbor za Miss Federacije 2019. koji će se održati 01.09.2019.godine uz direktan prenos na FTV. Nakon toga slijedi finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Svijeta, koji će se održati 06.10.2019.godine.

Ako želiš i ti postati dio lijepe i pozitivne priče, biti upisana u historiju svoje države kao predstavnica svoje zemlje na najprestižnijem natjecanju u svijetu, pokazati svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i otići na mjesta gdje nikada nisi bila, ovo je tvoja prilika. Postani dio Miss obitelji, prijavi se na izbor za Miss Bosne i Hercegovine, kreni u svoju novu životnu avanturu i možda upravo ti postaneš Miss Bosne i Hercegovine koja će predstavljati našu zemlju pred očima cijelog svijeta.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal