Poveži se putem

BiH

Pucao zetu pet puta u glavu dok je s njim pio kafu

Objavljeno

-

Teufik Pjanic (46) u svojoj kuci ubio Jasmina Kalabalukovica (27), koji je dosao po suprugu koja se toga dana vratila ocu. U Gornjim Raincima, u zaseoku Pjanici kod Kalesije, prekjucer oko 18 sati mjestanin Teufik Pjanic (46) u svojoj kuci ubio je Jasmina Kalabalukovica (27) iz Tuzle. Jasmin je bio muz Teufikove kcerke Saide.

Cigareta u ruci

Kako smo saznali, Teufik je iz pistolja, prema svemu sudeci – iznenada, u zeta ispalio pet metaka u glavu. Jasmin je na mjestu ostao mrtav. U ruci mu je bila tek zapaljena cigareta, a na stolu je bila servirana kafa.
Prema kazivanju komsija, Saida je tog dana ostavila muza i dijete i dosla je dosla svom ocu Teufiku u Pjanice. U kasnim poslijepodnevim satima Jasmin je s trogodisnjim sinom dosao u Pjanice kako bi pokusao vratiti zenu.
– Prvo je usao u trgovinu i kupio nesto djetetu. Njegov sin odmah je pokusao uci u dedinu kucu koja se nalazi prekoputa trgovine, ali mu je Jasmin rekao da jos ne ide, jer dedo spava – kaze jedan od komsija.

Sam se predao

On istice da su nakon nekog vremena Jasmin i sin usli u Teufikovu kucu. Kasnije se dosle policija i Hitna pomoc.
– Ljekari su samo usli u kucu i brzo izasli, sjeli u vozilo i otisli. Odmah smo znali da se dogodila neka nesreca – kaze komisija.
Ubrzo je na lice mjesta dosao i dr. Muhamed Osmanovic, koji je samo potvrdio smrt Jasmina Kalabalukovica. Uvidjaj su, uz asistenciju kalesijskih policajaca, obavili pripadnici kriminalisticke policije MUP-a Tuzlanskog kantona. Jasminovo tijelo odvezeno je u UKC u Tuzlu radi obdukcije. Nakon ubistva Teufik se sam predao policiji.

F. SINANOVIÃâ€Â

Advertisement

Izresetao autobus

Teufik Pjanic, kako saznajemo, i ranije se nasilnicki ponasao. Prije godinu pistoljem je izresetao autobus koji je bio parkiran ispred njegove kuce. Komsije nam jos kazu i da je obolio na zivcima nakon sto mu je u ratu poginula zena, koju je pogodio geler dok je u supi kupila drva.

Dnevni avaz

Advertisement
Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2022 Zepce.ba portal