Poveži se putem

Žepče

Rakitić dobio neobičan dar: Vinarija “Povratak” mu odala počast na jedinstven način

Objavljeno

-

Oduševljenje nogometnim umijećem Vatrenih na proteklom Svjetskom prvenstvu odavno je prešlo granice Hrvatske. Ivan Rakitić bio je jedan od ključnih igrača Hrvatske u Rusiji, a nakon odličnih nastupa na Mundijalu, pohvale stižu sa svih strana.

Transferi su u toku, svim igračima porasla je cijena nakon fantastične prestave i drugog mjesta na SP-u, a za Raktića se još uvijek se nagađa da bi za ogroman iznos mogao i napustiti Barcelonu.

Zaigurno ne postoji klub koji ovog Vatrenog ne bi hito imati u svojim redovima, ali dok stižu pohvale, Rakitić zasluženo odmara sa svojom obitelji, a u međuvremenu je dobio i neobičan dar.

Naime, Vinarija “Povratak” iz Žepča, odakle je Rakitićeva majka, odlučila je hrvatskom nogometašu darovati ni manje ni više nego – vinograd.

-“Ponosni na sjajne rezultate koje je postigao Ivan Rakitić tijekom svoje nogometna karijere, a posebice na Svjetskom prvenstvu u Rusiji, Vinarija Povratak je odlučila darovati vinograd obitelji Rakitić, na njihovoj obiteljskom zemljištu u Ponijevu. Prije nekoliko dana smo posjetili obitelj, razmijenili darove i dogovorili daljnje korake potrebne za realizaciju ovog projekta. To je najmanje što smo mogli darovati Ivanu i obitelji Rakitić, u znak zahvale za promoviranje našeg žepačkog kraja” – poručili su iz Vinarije “Povratak”.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal