Poveži se putem

Žepče

RAŽ: Baza projekata – poziv za dostavu projektnih prijedloga

Objavljeno

-

Svrha javnog poziva je prikupiti sve ideje i prijedloge projekata, koji su u skladu s definiranim ciljevima i prioritetima utvrđenim sa najvažnijim strateškim općinskim dokumentom –Integriranom strategijom razvoja općine Žepče 2018. – 2027. i projekte koji zadovoljavaju kriterije za ažuriranje Programa kapitalnih investicija općine Žepče 2015. – 2019.

Od svih prikupljenih ideja i prijedloga, razvojnih i infrastrukturnih, kontinuirano će se sastavljati cjelovita Baza projekata sa ciljem i željom da postignemo ravnomjeran i uravnotežen razvoj cijelog teritorija općine Žepče, a na osnovu koje će se projekti sukladno mogućnostima i dostupnosti sredstava, birati i kandidirati za financiranje kod domaćih i stranih donatora.

Cjelokupan tekst Javnog poziva, kao i sve pripadajuće dokumente i obrasce možete preuzeti sa web stranice Razvojne agencije Žepče u rubrici „STRATEŠKI DOKUMENTI – BAZA PROJEKATA“ ili direktno klikom na link – Baza Projekata.

Prijedlozi projekata dostavljaju se na elektronički popunjenom obrascu u tiskanom i elektroničkom obliku na sljedeću adresu:

Razvojna agencija Žepče, Ulica Prva bb 72230 Žepče

Email: razepce @ gmail.com

Advertisement

Za sve dodatne informacije se možete obratiti osoblju Razvojne agencije Žepče e-mailom na razepce @ gmail.com , telefonom na 032/880-273, ili direktno u prostorije Agencije, svakim radnim danom od 7:30 do 16:00 sati.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal