Poveži se putem

Sport

Rukometaši RK Žepče na Državnom prventsvu za rukometaše 2000. godišta

Objavljeno

-

Na Državnom prvenstvu za rukometaše 2000. godišta nastupio je i Rukometni klub Žepče i plasirao se na šesto mjesto. U skupini A, Žepčaci upisuju dva poraza i to od dvije najbolje ekipe na turniru.

U prvom kolu “uvjerljivo” od Ljubušaka, a u drugom “tijesno” od Borca iz Banjaluke. Treće kolo donijelo je osmjehe na lica Žepčaka, jer uvjerljiva pobjeda nad ekipom Konjuha iz Živinica omogućuje borbu za 5. mjesto i sraz protiv još jednog rukometnog velikana, ekipoe Sloge iz Doboja sa kojom su naši momci uspjeli držati ravnotežu u prvom poluvremenu, ali zbog smanjenog rostera igrača (povrede i ne igranje dvojice igrača iz prve postave), više od časnog poraza nije se moglo.

Iz Rukometnog Kluba Žepče dobili smo informaciju da nastupi naših dječaka nisu ostali nezapaženi. Nekolicina naših igrača je pomno praćena, a jedan je dobio i poziv za prelazak u redove ljubuškog Izviđača.
Lijevoruki Luka Lovrić (15 godina,185 cm) bi mogao na rukometno usavršavanje u klub koji je dao na desetine reprezentativaca kako za BIH, tako i za Hrvatsku.

Redoslijed ekipa za sezonu 2014/15
1.RK BORAC -Banjaluka
2.HRK IZVIDJAČ -Ljubuški
3.RK KRIVAJA -Zavidovići
4.RK RADNIČKI -Goražde
5.RK SLOGA -Doboj
6.RK ŽEPČE -Žepče
7.RK LOKOMOTIVA -Brčko
8.RK KONJUH -Živinice

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal