Poveži se putem

Privreda

Tisakomerc Žepče kao zaštitni znak proizvodi najveću šestougaonu maticu na svijetu

Objavljeno

-

Tisakomerc d.o.o. Žepče gradi najveću šestougaonu navrtku-maticu na svijetu i istu će kao zaštitni znak- brand znak firme, imati izloženu ispred nove poslovne zgrade koja se nalazi pored magistralnog puta M17–Sarajevo-Zenica-Žepče.

Navrtka-matica se radi od nehrđajućeg čelika, inox-a, visine 3500 mm (3,5 m), težine 3000 kg (3 tone).

Firma Tisakomerc d.o.o. Žepče osnovana je 2000 godine i u početku se razvijala u oblasti drvne industrije, proizvodeći drvene tiple i distribuirajući, izvozeći na tržište EU, masivni i furnirani namještaj.
Saradnjom sa fabrikama namještaja vremenom su prepoznali interese i potrebe za repromaterijalima-vijčanom robom, okovima i pomoćnim materijalima kako u drvnoj industriji, tako i u oblasti metalne industrije i građevinarstva, te su od tog perioda počeli naglo razvijati firmu u tom pravcu-kao distributor vijčane robe, okova, i ostalog repromaterijala koje prije svega fabrike namještaja, a i ostale proizvodnje, koriste u svom proizvodnom procesu.

-„Danas smo u ovoj oblasti lideri na tržištu BiH, poznati i van regiona, na kome servisiramo uglavnom proizvodnje u oblasti namještaja, metalne industrije i građevinarstva. Raspolažemo sa dva lagera i preko 4000 različitih artikala, vlastitim voznim parkom kojima obezbjeđujemo  dnevne isporuke i servis. Imamo vlastitu komercijalnu infrastrukturu na cijelom tržištu BiH, predstavnike-komercijaliste koji  na dnevnom nivou servisiraju proizvodnje i baucentre – stovarišta  građevinskog materijala.
Kod proizvođača  namještaja- masivnog, pločastog i tapaciranog smo prisutni na dnevnom nivou i raspolažemo kompletnim asortimanom materijala koje ove fabrike u svojoj proizvodnji koriste.
Veoma smo fleksibilni, a isporuke su u roku od 24 sata i radimo pod sloganom “Tisa povezuje, pokreće  i spaja”, aludirajući na vijčanu robu i spojne okove, točkice i druge materijale čija svojstva su da povezuju, pokreću i spajaju. Naš servis u isporukama poznat je po fleksibilnosti i brzini, tako da nas često porede sa DHL-om.
Sogan na našim kombijima  je “Mene možeš i prestići ali nas servis ne”.“

Navrtka-matica  će biti  budući simbol-brand znak firme TISAKOMERC i bit će izložena ispred firme kao njen zaštitni znak. Po njenom puštanju u funkciju firma će podnijeti zahtjev za upis u Guinness-ovu knjigu rekorda kao najveću navrtku na svijetu.

Na fotografijama možete pogledati trenutnu izgradnju najveće navrtke na svijetu koju gradimo u BiH, kao i slike zgrade čiju izgradnju također privodimo kraju.

Advertisement

-„Radujemo se ovom našem novom uspjehu a vjerujemo da će izazvati pozornost i pažnju kako naših kupaca i liferanata tako i svih ostalih posjetilaca-prolaznika pored naše nove zgrade i novog  zaštitnog znaka firme- najveće matice na svijetu“ – poručuju iz menadžmenta preduzeća Tisakomerc d.o.o. Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal