Poveži se putem

Žepče

U martu u Žepču počinju besplatni kursevi engleskog jezika

Objavljeno

-

Centar za lični i profesionalni razvoj već drugu godinu za redom uspješno sprovodi projekat pružanja besplatnih edukacija za socijalno ugrožene građane širom Bosne i Hercegovine.

U suradnji sa El-Roi Evropskim centrom za obrazovanje iz Londona i uz podršku Srednje mješovite škole Žepče, u mjesecu martu počinjemo sa organizacijom besplatnih kurseva engleskog jezika uz međunarodne certifikate za sve građane Žepča, a sa posebnim akcentom na socijalno ugrožene kategorije društva koje nisu u mogućnosti samostalno finansirati postojeće kurseve engleskog jezika.

Kurs se sastoji od ukupno 9 nivoa, a kandidati nastavu pohađaju na onom nivou koji se prethodno utvrdi predtestiranjem na web stranici Centra: www.centarlpr.com .

Svi polaznici će edukaciju i međunarodno priznati certifikat dobiti besplatno. Isti certifikat će moći koristiti prilikom apliciranja za zasnivanje radnog odnosa ili daljeg školovanja kako u Bosni i Hercegovini tako i van granica naše države.

Našim kursevima se mogu priključiti i građani koji nisu socijalno ugroženi uz jedinu obavezu samostalnog finansiranja udžbenika u iznosu od 27 KM za svaki nivo kursa.

Advertisement

Pomenuti projekat se istovremneo implementira u 35 zemalja svijeta a u Bosni i Hercegovini smo do sada ovim kursevima obuhvatili više oko 1500 polaznika u 19 gradova.

Prijave su u toku i vrše se putem zvanične web stranice Centra:  www.centarlpr.com

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal