Poveži se putem

Žepče

Učenici SMŠ dobili novu zaštitnu opremu za praksu

Objavljeno

-

Ukupno pedeset kompleta zaštitne opreme  koji sadrži  jaknu, hlače, majicu i cipele  uručeni su  učenicima „Srednje mješovite škole Žepče“ koji pohađaju drugi, treći i četvrti razred po oba nastavna plana i programa. 

Oprema je donirana kao podrška dualnom sustavu obrazovanju koji Srednja mješovita škola Žepče provodi duži niz godina.

Na dodijeli opreme učenicima nazočila je direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko i menadžment škole. Prema riječima direktora Adila Gačića, dodijeljena oprema je od velikog značaja za učenike koji će je koristiti  prilikom obavljanja praktične nastave u privatnim poduzećima na području općine Žepče.

„Zahvalio bih se općinskom načelniku Mati Zovki na podršci i  firmama „Vinmetal“ doo, „Sliško „doo, „Elmont“doo, „Velbos“ doo, „Tisa komerc“ doo, „AS Amag“, „Gumik“ doo, „AS Pit stop“, „K-projekt“ doo, „AS Nevad“ ,“AS Mario“, „STP Agram“,S“TP BN STEP“,“STP K- projekt“ i „AS Fahro“ koji su prepoznali značaj dualnog sustava obrazovanja i podržali našu školu, naše učenike i što kontinuirano sudjeluju u unapređenju obrazovanja na općini Žepče“, zaključio je Gačić.

Nabavka radne opreme za učenika koji obavljaju praksu izvan prostorija škole je inicijativa Lokalnog ekonomskog foruma općine Žepče koji je podržao i preporučio Službi za gospodarstvo i finansije Općine Žepče da inicijativu  provede do početka ove školske godine te da se u općinskom proračunu planira kontinuirana podrška učeničkoj praksi  i dualnom obrazovanju na području općine Žepče.

Dodijeli opreme učenicima nazočili su direktorica Razvojne agencije Žepče Branka Janko, direktor škole Adil Gačić i pomoćnici Ivica Penić i Nedim Mehić.

Advertisement

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal