Poveži se putem

Sport

Vanredne okolnosti: Početak turnira odgođen za četvrtak

Objavljeno

-

Zbog iznenadne smrti mladog Žepčaka Brune Pejinovića, čiji je posljednji ispraćaj zakazan za sutra u 17,00 sati na mjesnom groblju u Bistrici, Organizacijski odbor 9. Malonogometnog turnira mjesnih zajednica općine Žepče odlučio je da se početak ovogodišnjeg turnira, koji je bio planiran za sutra, prebaci na četvrtak, 25.07.2019. godine.

Iz Organizacijskog odbora su nam javili da će turnir početi u četvrtak u 19.30 minuta susretom između ekipa Ljubne i Preka, nakon čega će uslijediti i ceremonijalni dio, tj. otvaranje turnira. Od 20,15 igrat će ekipe G. Lovnice i G. Ozimice, a nakon njih u 21,00 sat na teren će izaći ekipe Tatarbudžaka i Ljeskovice. Termin od 21,45 rezerviran je za duel Ljubatovića i Vitlaca, dok će se kao posljednje u danu u 22,30 minuta sastati ekipe Željeznog Polja i Zeničkog Puta.

Organizatori pozivaju sve predsjednike mjesnih zajednica da budu nazočni ceremonijalnom dijelu turnira.

Utakmice koje su bile planirane u srijedu, prolongiraju se za naredne slobodne termine po danima u dogovoru sa ekipama, poručuju organizatori. Inače, pokojni Pejinović je mnoge godine proveo kao aktivni nogometaš u NK Žepču, a bio je i redovan sudionik malonogometnog turnira MZ općine Žepče na kojem je nastupao sa svojom ekipom Bistrice.

Iskrena sućut obitelji i prijateljima!

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal