Poveži se putem

Žepče

Zovko održao sastanak s potpredsjednikom Federacije BiH Stojanovićem

Objavljeno

-

U petak, 2.6.2023. godine, općinski načelnik Mato Zovko je u posjet primio potpredsjednika Federacije BiH Igora Stojanovića.

Sastanku su nazočili pomoćnik općinskog načelnika Namik Maličbegović, vijećnici SDP-a u Općinskom vijeću Žepče Elvis Botić i Muhamed Čolić, te suradnici potpredsjednika Federacije.

Na sastanku se razgovaralo o temama vezanim za funkcioniranje vlasti u Federaciji BiH kao i o funkcioniranju vlasti na nižim razinama.

Općinski načelnik je predstavio Općinu Žepče, gospodarstvo, kulturu, običaje i tradiciju koji su specifični za žepački kraj.

“Osobito sam ponosan na izgrađene međuljudske odnose u našoj općini koja je primjer iskrenog suživota”, naveo je Općinski načelnik.

Između ostalog, predstavnici vlasti su se složili da i u narednom razdoblju djelovanje treba biti usmjereno ka nastavku gradnje mira, povjerenja  i suživota u BiH.

Advertisement

Igor Stojanović je 2018. godine izabran za poslanika u Skupštini Kantona Sarajevo u kojoj je obavljao razne funkcije od kojih se ističu funkcija šefa Kluba zastupnika SDP-a BiH i dopredsjedavajućeg Skupštine Kantona Sarajevo. U političkoj karijeri, obnašao je i funkciju delegata, kao i šefa Kluba delegata srpskog naroda u Domu naroda Federacije Bosne i Hercegovine.

Općina Žepče

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal