Poveži se putem

Žepče

Foto: U Žepču svečano otvoren sajam “Blagdanska čarolija”

Objavljeno

-

Danas je u Žepču na parkingu preko puta zgrade Suda svečano otvoren 7. Božićno-novogodišnji sajam “Blagdanska čarolija”. Sajam su svečano otvorili direktor JU Dom kulture Žepče i načelnik Općine Žepče Mato Zovko, koji je iskoristio priliku da svim Žepčankama i Žepčacima čestita nadolazeće blagdane i Novu godinu.

Ove godine pored izlagača iz Žepča na sajmu učestvuju i izlagači iz Doboja, Modriče, Maglaja, Usore, Lukavca i Vozuće.

Organizatori su za sve osigurali besplatni čaj, a tko želi može se počastiti i kuhanim vinom i grahom kojeg su spremili gastro znalci iz GSS-a.

Na ovogodišnjem sajmu su izloženi božićni ukrasi, mirisne unikatne svijeće, proizvodi od meda, suhomesnati proizvodi, nakit, te kolači i slatkiši, a cijene su prilagođene za svačiji džep i kreću se od 2KM do 40 KM.

Gosti sajma „Moto-mrazevi“, članovi  MK United, ove godine će nastupiti posljednjeg dana sajma, u nedjelju, 23.12., kada će najmlađi Žepčaci imati priliku za slikanje i druženje s dobrim djedicama s motorima.

Advertisement

Radno vrijeme sajma je od 10,00 do 16,00 sati, tako da svi oni koji danas nisu bili u mogućnosti doći na otvaranje, sajam mogu posjetiti sve do nedjelje 23.12, kada je predviđeno zatvaranje sajma.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal