Poveži se putem

Žepče

Učenici OŠ Žepče održali tradicionalnu božićnu priredbu

Objavljeno

-

Učenici OŠ Žepče koji nastavu pohađaju po hrvatskom nastavnom planu i programu danas su u kino-dvorani Doma kulture na prigodan način obilježili kraj još jednog polugodišta, priredbom u kojoj su kroz božićne igrokaze i pjesme na pravi način svojim školskim prijateljima i nastavnicima dočarali duh Božića.

Cijelu priredbu je prigodnim božićnim pjesmama popratio školski zbor pod ravnanjem vjeroučiteljice sestre Slavice Tubak.

Tokom priredbe, prisutnim se obratio direktor Boris Sović koji je učenicima i nastavnicima katoličke vjeroispovijesti čestitao božićne, a svima ostalim i novogodišnje blagdane, te lijep i ugodan odmor za vrijeme blagdana.

-“Ovom prilikom posebno se želimo zahvaliti svim majkama koje su i ove godine velikodušno pripremile kolače za humanitarnu akciju “Srce nije kamen”. Svim djelatnicima, učenicima i njihovim roditeljima želimo čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu godinu.” – poručili su iz OŠ Žepče.

Inače, današnja priredba je završna aktivnost humanitarne akcije „Srce nije kamen“ tokom koje se prikupljaju sredstva za pomoć učenicima škole koji su slabijeg imovinskog stanja, kako bi i oni osjetili čari blagdana i darivanja.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal