Poveži se putem

Izvještaji MUP-a

Izvještaj za 03.01.2012.

Objavljeno

-

Na području Kantona javni red i mir je narušen u dva slučaja u kojima nije bilo povrijeđenih lica. U navedenom slučaju intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

KRIMINALITET

Zenica

Dana 03.01.2012. godine, u ulici Vojvodića put, izvršena je teška krađa u stan, vlasništvo Č.A., iz kojeg je otuđen zlatni sat i određena količina cigareta. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Dana 03.01.2012. godine, u ulici Aleja šehida, na benzinskoj pumpi “Hifa-Petrol”, od strane NN lica izvršeno je razbojništvo nad radnikom K.G., kojom prilikom je otuđena određena količina novca. Izvršen je uviđaj od strane službenika Policijske uprave I.

Advertisement

BEZBJEDNOST SAOBRAĆAJA

Zavidovići

Dana 03.01.2012. godine, na regionalnom putu Zavidovići-Olovo, u mjestu Ribnica, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali autobus marke “Man”, registarskih oznaka 568-A-724, i pješak H.A. iz Zavidovića, koji je tom prilikom zadobio lake tjelesne povrede. Izvršen je uviđaj od strane službenika uniformisane policije.

Na području Kantona dogodile su se još tri saobraćajne nezgode u kojima je pričinjena materijalna šteta na vozilima, dok povrijeđenih lica nije bilo.

Advertisement
Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal