Poveži se putem

Kultura

Monika Čavara osvojila prvo mjesto na 16. festivalu “Od ljeta jeseni”

Objavljeno

-

Na festivalu “Od ljeta jeseni”, održanom u subotu, 14.11.2015. u Žepču, prvo mjesto osvojila je mlada i talentirana pjevačica Monika Čavara iz Busovače. Monika je pobijedila otpjevavši pjesmu “Oro” Jelene Tomašević.

“Raduje me još jedna pobjeda na festivalu za koji nisam imala mnogo vremena da se spremim, za razliku od festivala u Srbiji gdje sam osvojila grand prix. Naravno, sretna sam i što me je tročlani stručni ocjenjivački sud ocijenio kao najbolju izvođačicu. Najvažnije mi je što sam srela svoje prijatelje koje znam s drugih festivala i koje ne viđam toliko često te zbog toga zahvaljujem organizatorima, gospodinu Miroslavu Iliću i Općini Žepče, što su organizirali ovaj festival i omogućili nam prelijepu večer u Žepču”, istaknula je Monika.

Nagradu za najbolji scenski nastup osvojila je Tamara Crljić iz Zavidovića. Treće mjesto pripalo je najmlađoj sudionici Maidi Hrkić iz Zavidovića, a drugo Ivi Kožulović iz Žepča.

Nastupilo je petnaest izvođača iz nekoliko bh. gradova, a svi oni pozvani su na ovaj festival kao pobjednici nekih drugih festivala što Monikinoj pobjedi daje posebnu težinu.

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal