Poveži se putem

Žepče

Načelnik PU Žepče na redovnom godišnjem sastanku sa načelnikom Zovkom

Objavljeno

-

Općinski načelnik Mato Zovko održao je redovni godišnji sastanak s načelnikom Policijske uprave Žepče, gospodinom Vladimirom Jozinovićem. Tema sastanka je bila saradnja općinske administracije i Policijske uprave Žepče, te presjek sigurnosnog stanja i prilika u Žepču.

Načelnik PU Žepče je informirao o dosadašnjem radu, te ujedno zahvalio na dugogodišnjoj saradnji. Ovo je ujedno bio i posljednji radni sastanak, gdje je načelnik PU Žepče Vladimir Jozinović najavio skori odlazak u mirovinu, te načelniku poželio mnogo uspjeha u daljnjem radu.

Općinski načelnik Zovko se zahvalio načelniku PU, kao i svim policijskim službenicima, što su kroz protekle godine zajedno sa općinskom upravom radili na povećanju povjerenja građana i osjećaja sigurnosti u našoj sredini. Naveo je kako vjeruje da će policija i ubuduće biti produžena ruka uprave i javni servis građana, koji isključivo ne nadzire građane, već im pomaže da poštuju i pridržavaju se zakona. Izrazio je uvjerenje kako će u nadolazećem razdoblju građani, ali i ostale institucije lokalne zajednice, prepoznati važnost zajedničkog djelovanja, te se aktivnije uključiti i doprinijeti u rješavanju problema na području općine Žepče.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal