Poveži se putem

Sponzorirani članci

U fantastičnom ambijentu u Žepču predstavljen “Plan 10”

Objavljeno

-

Dok se sve druge političke opcije bave klasičnim populizmom, zastrašivanjem vlastitog naroda i održavanjem beskorisnih skupova, prebrojavajući svoje pristalice, ne nudeći našoj domovini i građanima apsolutno ništa, SDP BiH je širom BiH krenuo sa održavanjem programskih konvencija i predstavljanjem “Plana 10” –  izbornog programa sačinjenog na nekoliko hiljada stranica, a koji  svojom sadržinom nudi konkretna rješenja za probleme, koji našu domovinu preko 20 godina vode u izvjesnu propast.

Na izradi ovog programa su učestvovali najistaknutiji eksperti naše domovine iz 10 oblasti, koje se definisane kao prioriteti građana, izraženi putem ankete, koju je SDP BiH provodio više od godinu dana.

U fanatičnom ambijentu “Gradske kafane” u Žepču, pred više od 200 prisutnih građana, sinoć je u Žepču predstavljen “Plan 10”.

U sklopu predstavljanja “Plana 10” , aktivno učešće su uzeli šef kluba SDP BiH u Parlamentarnoj skupštini BiH, Mirsad Mešić, šef kluba SDP BiH U Parlamentu FBiH, Elvir Karajbić, Delegat u Domu naroda Parlamenta Federacije BiH, Amil Buljubašić, kao i ostali predstavnici najužeg rukovodstva Kantonalne organizacije SDP BiH Zeničko – dobojskog kantona.

U ime domaćina, obratio se Predsjednik OO SDP BiH Žepče, Mirko Trifunović, a izlaganje “Plana 10” je realizovao šef izbornog štaba OO SDP BiH Žepče, Senad Mehić.

Advertisement

Država se ne pravi sama! Za državu treba vizija, za državu treba plan, a skraćenu verziji našeg “Plana 10” možete preuzeti na sljedećem linku: http://www.sdp.ba/publikacije/Plan10.pdf

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal