Poveži se putem

Zanimljivosti

U Iranu svjedoci prijavili NLO

Objavljeno

-

Iranske novinske agencije danas izvjestavaju o svijetlecem neidentificiranom letecem objektu koji je vidjen u zapadnom Iranu.

Svjedoci su izjavili da su primijetili leteci objekat na nebu velicine lopte, koji je emitirao zute zrake svjetla, a u sredini NLO-a svijetlilo je jarko crveno svjetlo. NLO je letio na dosta niskoj visini i promatrali su ga oko sat vremena, izjavili su svjedoci za FNA agenciju.

Agencije su takodjer nedavno pisale o NLO-u koji se srusio prosle sedmice u provinciji Kerman. Istrazitelji su izjavili da tom prilikom niko nije ozlijedjen i nije bilo vece materijalne stete. Takodjer su izjavili da se nije radilo o avionu ili helikopteru. NLO se srusio uz oblak dima, sto je odbacilo mogucnost pada meteora, jer je poznato da oni ne stvaraju dim.

To nije prvi put da Iranci u toj pokrajini vidjaju NLO. Proslog ponedjeljka svjedoci su vidjeli istu svijetlecu letjelicu u isto vrijeme i na istom mjestu. Iako svi zele saznati o cemu se radi, iranski zvanicnici odbili su dati bilo kakve izjave i objasnjenja za FNA.

(Sarajevo-x.com)

Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal