Poveži se putem

Muzika

Video: Pogledajte stopostotni žepački proizvod – video spot “Neću kući, neću ni na pos'o”

Objavljeno

-

Sinoć je prepunom žepačkom klubu “The Pub” održana promocija i premijerno prikazivanje video-spota za pjesmu “Neću kući, neću ni na pos'o” lokalnog benda Rezervni sastav.

“Ovo je 100% domaći, tačnije lokalni žepački proizvod, a to potvrđuje činjenica da je u projektu učestvovalo više od stotinu Žepčanki i Žepčaka i sve je urađeno u Žepču” – rekao je tom prilikom jedan od autora i aktera ove priče, Adnan Muslić – Dado.

“Svi zajdno smo na ovom projektu radili oko tri mjeseca, a želja nam je bila da dokažemo našim sugrađaninima da Žepče ima sve resurse, uključujući i najvažniji ljudski resurs, te da je moguće napraviti ovakve i slične projekte, a da pritom ne idete dalje iz svog grada” – istakao je izmeđuostalog Muslić.

Sve, od same ideje i zamisli, pa do zadnjeg kadra, montaže i promocije je nastalo u Žepču, a pomoć Žepčaka je bila ogromna.

Sama pjesma je šaljivog i pomalo satiričnog karaktera, a opisuje trenutno stanje u državi, posebno kada se radi o odnosu poslodavaca prema uposlenicima.

Advertisement

“Radimo i po 12 sati dnevno, sedam dana u sedmici, a opet nismo klonuli duhom i izgubili snagu i volju za druženjem i veseljem, a to jedino moguće kod nas na Balkanu” – naveli su članovi benda kao misao vodilju pri nastajanju ovog projekta.

Članovi Rezervnog sastava su se zahvalili svim Žepčacima i Žepčankama na ukazanoj podršci i pomoći, a posebno vlasniku i osoblju caffe-dicso club-a “The Pub”, Video and photography studiju “Dunđer”, Beauty centru “Mladenka”, frizerskom salonu “Exclusive”, preduzeću “ElchyTex”, muzičkom studiju “Megaton”, Auto-taxi-ju vl. Goran Lučić, kao i svim učesnicima u snimanju, kako pjesme, tako i spota.

U nastavku pogledajte video-spot benda Rezervni sastav i poslušajte pjesmu “Neću kući, neću ni na pos'o”.

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal