Poveži se putem

ZDK

Žepčanke izabrane za predsjednicu, odnosno dopredsjednicu Mladih CK ZDK

Objavljeno

-

Na Izbornoj skupštini Mladih Crvenog križa ZDK, žepačka volonterka Hanka Smajlović izabrana je za novu predsjednicu Mladih CK ZDK, dok je za dopredsjednicu izabrana volonterka iz Žepča Samra Džerahović

Jučer je u Zenici održana Izborna skupština mladih Crvenog križa ZDK i sa ponosom možemo reći da je naša volonterka i predsjednica mladih CK Žepče, učenica četvrtog razreda medicinske škole u Srednjoj mješovitoj školi „Žepče“, Hanka Smajlović, dvotrećinskom većinom izglasana zna pozicijpredsjednice Mladih Crvenog križa ZDK, dok je naša volonterka, također učenica Srednje mješovite škole „Žepče“ trećeg razreda medicinske škole, Samra Džerahović, izglasana na poziciju dopredsjednice Mladih Crvenog križa ZDK.

Uzimajući u obzir da je ovo izuzetno priznanje za njihov rad, samim i time i priznanje radu naše organizacije, predsjedništvo CK Žepče od srca čestita našim volonterkama i želi im mnogo uspjeha na obavljanju pomenutih dužnosti.

Ovom prilikom se zahvaljujemo svim našim volonterima čiji rad i trud nije prošao nezapaženo, i čije je zalaganje rezultiralo ovakvom priznanju našeg rada.

Posebnu zahvalnost dugujemo menadžmentu Srednje mješovite škole „Žepče“ na čelu sa direktorom Adilom Gačićem, koji je svaki put imao razumijevanja za naše aktivnosti i uvijek pružao bezrezervnu podršku radu naše organizacije. Svakako da se zahvaljujemo i svim profesorima Srednje mješovite škole „Žepče“ koji su uvijek bili naklonjeni našem radu, te ponekad i progledali kroz prste kada su naši volonteri i volonterke, ujedno i učenici i učenice SMŠ „Žepče“ kasnili sa školskim obavezama. Nadamo se da smo ovim priznanjem našeg rada opravdali svu podršku koju imamo od strane menadžmenta škole kao i općinskih izvršnih i zakonodavnih vlasti, te svih drugih građana i stanovnika naše općine.

Naveli su iz Crvenog križa općine Žepče

Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal