Poveži se putem

Zanimljivosti

Iranska glumica pred samoubojstvom zbog snimljenog seksa

Objavljeno

-

Veliki seks skandal ovih dana uzburkava iransku javnost dok njegova glavna akterica razmislja o samoubojstvu pritisnuta izglednom propascu karijere te brojnim osudama i pritiscima konzervativne sredine. Mlada glumica i zvijezda sapunica Zahra Amir Ebrahimi nije niti slutila do cega moze dovesti “svakodnevni” seks sa svojim deckom. Mladi je par ocito pogrijesio kad je odlucio jedan svoj seksualni odnos snimiti videokamerom, pise Vecernji list.

I naravno, po vec “100 puta” vidjenom scenariju (Seve, Paris Hilton, Jelena Veljaca, Suzana Mancic), video je zavrsio na crnom trzistu sto bi mladoj glumici moglo unistiti zivot. I dok su popularne djevojke, spomenute u zagradi, imale srecu sto zive u zapadnim zemljama pa su im njihovi uratci cak i digli popularnost, mlada Zahra ce se tesko moci nositi s konzervativnim razmisljanjima i stavovima u svojoj, pretezno islamskoj zemlji.

Zahra je inace poznata po ulogama visoko moralnih cistunki koje u seksualne odnose ne stupaju prije braka i drze do vjerskih nacela. Iranska javnost dozivjela ju je kroz njezinu ulogu, a seksi video bio im je hladan tus. Iako se vole predstavljati moralnim cistuncima, treba li uopce i napominjati sto prosjecni Iranci ovih dana najvise kupuju, a ne prodaje se u trgovini?

U slucaj su se ukljucili i istrazitelji koji pokusavaju doci do saznanja na koji se nacin video prosirio crnim trzistem. Njezin decko je vec napustio zemlju dok glavni iranski tuzitelj zahtjeva njegovo hitno uhicenje jer ga se smatra glavnim osumnjicenikom za distribuciju materijala.

Ukoliko ga uspiju uhititi, a za to su angazirali i Interpol, mogao bi se suociti s jednogodisnjom zatvorskom kaznom. Puno izvjesce o dogadjaju kao i kopija filma poslani su glavnom tuzitelju koji ce odluciti o daljnjim koracima.

Zahra se zasad brani samo neuvjerljivim izjavama da osoba na snimkama nije ona sto zapravo i ne cudi jer se proslavila kao uzor i cistunka i to u zemlji u kojoj svaka izvanbracna seksualna aktivnost podlijeze kazni. Nije poznato hoce li se rigidni islamski zakoni primijeniti i na poznatoj glumici kao ni na koji ce nacin ona bit kaznjena za svoje “nedjelo”.

U svakom slucaju, Zahri prijeti potpuna propast karijere i otkazivanje svih ugovora pa ce se u buducnosti mozda morati baviti nekim drugim poslom iako ce ostati trajno obiljezena kao osoba koja se usudila upustiti u izvanbracni seks.

Advertisement

10.11.2006.
Pincom.info

Nastavi čitati
Advertisement

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal