Poveži se putem

Muzika

U petak u Žepču koncert kultnog benda “Zabranjeno pušenje”

Objavljeno

-

Organizator JU Dom kulture Žepče uz podršku Općine Žepče odlučio je da je koncert kultnog rock banda Zabranjeno pušenje idealna završnica ovogodišnjeg „Žepačkog ljeta“, te će sve ljubitelje pravog rock zvuka, u sklopu manifestacije 18. Međunarodni rock festival Žepče, počastiti koncertom spomenutog banda 06.07.2018.godine od 20:00h na poligonu Osnovne škole u Žepču.

Zabranjeno pušenje će se ovom prilikom vratiti više od 30 godina unazad i publiku razveseliti vječnim hitovima “Zenica Blues“, “Jugo 45”, a svi ćemo se zajedno prisjetiti “Fikrete”, “Lijepe Alme“, “Pišonje i Žuge” i svih ostalih aktuelnih hitova.

Manifestacija „Međunarodni rock festival„ Žepče svake godine barem na jedan dan pretvori u pravu oazu rocka, vrhunske svirke i odlične atmosfere sa preko 3.000 posjetitelja iz cijele Bosne i Hercegovine. Do sada su svoje spektakularne nastupe imale grupe S.A.R.S, Van Gogh, Opća Opasnost i drugi.

Pored garantirano dobre atmosfere organizator je ove godine cijelom koncertu dao i dodatni humanitarni karakter, te će na sam dan koncerta svi posjetitelji biti u mogućnosti svojim novčanim donacijama pomoći u liječenju malene djevojčice Nike Zrno koja je tragično nastradala u prometnoj nezgodi.

Ulaznice za ovogodišnji koncert Zabranjenog pušenja već su u prodaji po simboličnoj cijeni od 5 KM, a na dan koncerta cijena je 7 KM. Ulaznice se mogu kupiti u tajništvu Doma kulture svaki radni dan od 7:30h do 15:30h.

Medijski pokrovitelji Radio Žepče, Radiopostaja Žepče i Žepče.ba.

Advertisement

-“Mi znamo koliko će ovo biti dobra noć, a vi dođite da se uvjerite sami. Vidimo se 06.07.2018. od 20:00 na poligonu Osnovne škole Žepče. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta i najave kiše koncert se seli u natkriveni prostor gradske tržnice” – poručili su organizatori koncerta.

Sve dodatne informacije vezane za koncert možete dobiti na broj : 032/880-462

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal