Poveži se putem

Muzika

Video: Pjesma “Nije grijeh” mladog Žepčaka Tomislava Marića osvaja publiku širom regiona

Objavljeno

-

Danas vam predstavljamo još jednog mladog žepačkog umjetnika. Riječ je o dvadesetogodišnjem Tomislavu Mariću, muzičaru i studentu Građevinskog fakulteta u Splitu. Tomislav je nedavno snimio duet s Kristinom Boban, publici i našim čitateljima poznatijom iz TV show-a The Voice – Najljepši glas Hrvatske.

-“Glazbom sam se počeo baviti od malih nogu, upisavši osnovnu glazbenu školu u Žepču gdje sam učio svirati gitaru, a naknado sam samouko svladao i klavir. Moj glazbeni put se nastavlja i kroz osnovnu i srednju školu preko raznih festivala i glazbenih natjecanja na prostoru BiH i Hrvatske. Odlazak na fakultet značio je i veliku prekretnicu u glazbenoj karijeri. Priključivši se Zboru Mihovil upoznao sam Kristinu Boban, šarmantnu djevojku velikog glasa, te s njom odmah stvaram posebnu komunikaciju. Naš dobar prijateljski odnos uzrokovao je ovu veliku suradnju, koja se ne bi dogodila da nije bilo izvrsne ideje Ive Nuića, koji je uz Kristinu autor pjesme. Godina dana rada na pjesmi je urodila višestrukim plodom. Pjesma se u rekordnom roku zavrtjela većinom hrvatskih radija i glazbenih kuća poput Radio Splita i CMC televizije, te se lagano penje na vrh glazbenih top ljestvica. Nadamo se da ćemo ju uspjeti približiti publici dragog mi Žepča i BiH.” – rekao je u razgovoru za naš portal Tomislav Marić.

Tomislava se mnogi Žepčaci sjećaju i po ulozi “Svirke” u predstavi “Čarobni svirač” koju je igrao sa svojim kolegama iz Dječijeg kazališta “Franjo Kovačević Francika”.

U nastavku pogledajte spot i poslušajte duetsku pjesmu “Nije grijeh”.

https://www.youtube.com/embed/kgpsb-J3ceE

Copyright © 2002 - 2023 Zepce.ba portal